Fullständig skrivtorka

Jag lider. Lider av vad? Jo, jag lider av total, fullständig, hel, komplett skrivtorka. Kommer inte på ett ord just nu. Deckaren ligger nere för räkning, och fantasyn likaså även om jag skrivit mest på den på sista tiden. Deckaren har jag gått helt in i väggen med. Kommer inte vidare... Var hittar man inspiration utan transpiration???

Hjälp!! Inspirationsfén... hjärnstimulerare... nån??

Vilken bra bok!

Fick en bok av min syster i årets påskägg (jodå, vi fick godis också), och det var "Medmänniskor" av Stefan Einhorn. En jättebra bok med korta berättelser oom hur man är medmänniska i olika situationer. Mycket tänkvärda. Även om berättelserna är fiktiva så fick en av dem mig att gråta för den berörde mig så mycket.


Rekommenderas å det varmaste!!

Näää...

Orkar inte... Trött och less på allt. Och framför allt trött... och less... och förb*at trött...

Och så står det 2-2 i hockeyn mot Lettland också!

Vill inte...

Trött...

Less...

BLÄÄÄ!!

Skansen! :-)

Återigen en härligt dag med sol och värme. Igår var vi ju bara hemma och pulade på i trädgården, men idag åkte vi en tur till Skansen med lille sonen så han skulle få se lite djur, som han är så intresserad av. Vi åkte tunnelbana och båt från Slussen, det gillades skarpt även om han ville sitta i min famn på överresan, inte stå och kika i fönstret. Vi räffade på ett par bekanta på tunnelbanan som har en pojke i nästan samma ålder som Isak, och de skulle också till Skansen så vi gjorde sällskap. :-)
Inne på skansen tänkte vi först gå till Lilla skansen eller vad det hette nu, där de har kattungarna och där man får gå in till getter och klappa dem. Men de öppnade först 30/4! Snopet. Nåja, Isak fick åka lite bilbana och titta på övriga djur ett tag. Vi hade hoppats att han skulle somna i vagnen, men det gjorde han inte. Vi åkte hem vid halv 3 för at se om han kunde sova hemma istället. Inte det heller. Men han var lugn och snäll hela eftermiddagen och kvällen trots att han måste ha varit dödstrött. Kanske just därför att han var lugn... ;-) Han somnade strax efter 19, vilket är ovanligt tidigt. Skönt. Hoppas han sover bra i natt.


Dagens kläder

Har ju glömt att skriva om dagens outfit på jättelänge, så jag ska försöka skärpa mig.
Idag:
*Svarta arbetsbyxor från Cellbes
*Mörkgrönt linne från...? (Har haft det så länge så jag har glömt var jag köpt det, haha! Fult är det men praktiskt att ha när man jobbar i trädgården en varm dag)

Men jag har även haft mer "normla"kläder på mig. Gick ju inte i arbetsbyxorna till loppisen. ;-)
*Jeans från Lindex
*Tunika från Ellos i vitt/grått randigt
*Mina ÄLSKADE adidasskor


Fina bilder

Här kommer några fler fina bilder! Varsågoda!







Oh så vackra de är... eller hur?                        
 

Sol-BRÄND

Ajajaj... att man aldrig lär sig?! Solen ÄR stark på våren också. Satt ute i solen idag och såklart har jag bränt mig på halsen och på armarna. Tack och lov har jag ingen bild på hur "snygg" jag ser ut. Eller...? ;-)
                                

Loppisfynd

Jag gillar att gå på loppis. Alltid hittar man något vackert eller nyttigt. Idag blev det både och. Nyttigt: leksaker till sonen för en spottstyver. Vackert OCH nyttigt: små uppläggningsfat i glas med silverfat under i gammaldags stil. Jag tyckte de var så vackra och de kostade bara 20 och 30 kr styck så det var bara att slå till.


Vacker pelargon

Jag är något av en pelargonofil och har massor av pelargoner i olika färger och fasoner i mina fönster. Det senaste tillskottet fick jag som just ett skott av min syster, och idag planterade jag den. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men den är så fin! Blommorna är som små bollar. Underbar!


Hockey-VM är igång!

Säger som en känd radioprofil: Äntligen!! Sverigen första match imorgon mot Österrike! Allt annat än en seger vore en chock. ;-) Fast man ska ju aldrig underskatta blåbärsnationerna, rätt vad det är så smäller de till och vinner.

Heja Sverige!                       

Nya gardiner

Efter att ha varit skeptisk till allt vad vita hem heter så håller jag slutligen på att ändra mig. Jag är en "slow starter" kanske. ;-) Har hittat ett par ursnygga gardiner på Ellos som jag har köpt. De är så himla snygga. Vita luftiga med silvertryck på.

Jag döör vad snygga de är!!                                    



Hur kan ett spädbarns kropp bara försvinna?!

Vem i all sin dar stjäl ett för tidigt fött barns kropp ur en kista? Hur är man funtad då? Inte nog med att föräldrarna måste leva med sorgen över ett förlorat barn, sedan försvinner kroppen också! Vilken fasa. Jag fattar det bara inte, att gå in och ta kroppen? Vad ska man med den till kan man fråga sig... http://www.dn.se/sthlm/spadbarn-forsvunnet-infor-begravning-1.851064 *ryyys*
PS. Provar en ny signatur...

Några fler fina bilder

Lägger in några fler vackra bilder. Bara att högerklicka på bilderna och välj "Spara bild som..." Varsågoda!










Datorhaveri!

Förra veckan hände något som jag fasat för,men hoppats att det inte skulle hända. Laptopen pajade! Min laptop som jag skriver mina böcker på! Den startade inte längre. Hade jag sparat undan böckerna på något usb-minne eller något sådant?! Nej såklart inte!! Gissa paniken som lurade när det gick upp för mig att datorn inte tänkte starta mer. Dessutom hade vi ju digitalbilder inlagda och min dotters berättelser låg på den datorn! Som tur är så har jag en <3make<3 som kan det här med datorer på sina fem fingrar, så han fixade det. Nu ligger allt på usb-minnen.Hädanefter ska jag verkligen bli bättre på att spara undan det jag skriver och säkerhetskopiera allt jag gör. Brrr... Vill inte vara med om den paniken igen.
                                 

 

Måste man vara snygg för att få sjunga?

Apropå den nya stjärnan från brittiska "Talang": Britain's got talent nämligen Susan Boyle och hennes makalösa sång. Förra året hade vi ju Paul Potts som kom in på scen och såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig, i år kom Susan Boyle och såg ut som en gammal tant. Juryn himlade med ögonen, publiken skrattade nedlåtande och man väntade sig det värsta. Men så öppnade hon munnen... och himmel vilken sångröst! Juryn är helt lyriska, publiken står upp och applåderar och hon får de bästa recensioner man kan få. Vilken chock för alla, och vilken seger för denna oansenliga kvinna som uppenbarligen inte hade så höga tankar om sig själv innan. Men nu... Herregud!

Det här är ett ganska intressant fenomen, både Paul Potts och nu Susan Boyle har ju inte direkt utseendet med sig... Om man får uttrycka sig snällt... Jag hörde en intressant diskussion på radio idag (var det på Rix kanske?) där man ställde frågan: varför förutsätter man att fula människor inte kan sjunga? Ja det var en väldigt berättigad fråga tycker jag. Är det så att man döms ut direkt för att man är "ful" trots att man har en röst som får änglar att gråta? Se bara på Idol... Är det några "fula" som går långt där? Nä. Där är det de vackra, unga människorna som kommer hela vägen fram. Förvisso kan ju de flesta av dem sjunga bra också, men tyvärr alla fans till Johan Palm... han har ingen stor sångröst... Han är ju bara söt... Är det det som är viktigast? Inte sångrösten? Minns Lulu (eller hette hon Lolo??) från årets Idol, en stor kraftig kvinna med en jättefin röst. Hur långt kom hon???!

Varför är utseendet viktigare än rösten? Tänk er ett Idol där man bara får höra rösterna och inte se hur de ser ut? Skulle det funka? Nej tyvärr, för stora kommersiella krafter ligger ju bakom där. Men hoppas kan man ju alltid få göra.

Lycka till Susan Boyle, den fula ankungen som utvecklades till en underbar svan!



Halleluja!!

Dave Gahans röst trollbinder ännu....

http://www.dn.se/webbtv/film-ljud/depeche-mode-in-chains-1.849714

Några fler smyckesbilder

Lägger in några fler bilder på våra vackra smycken.

Fina örhängen




Halssmycke som hör till örhängena ovan




Örhängen i brons med spiraler




Solhjul i brons




Örhänge Vyrexdrake i brons och silver




Visst är smyckena fina?!

Ingen nyhet idag..

Är för trött för att kolla nyheterna och kommentera. Dagens nyhet får i stället vara att jag börjat nytt jobb. ;) Får bli imorgon...

Så gräsligt trött

Hur trött får man lov att vara egentligen?

Första dagen på nya jobbet idag och det var bland det mest stressande jag varit med om på länge. Kastas in i en situation som är helt ny för mig, det är inte så lätt. Bara det att jobba med et nytt journalsystem kan få vem som helst att blir stressad. Sedan ska man ju köra bil till patienterna, och jag har ju inte kört bil på... vad... 5-6 år? Bara tanken på det gjorde att jag hade svårt att sova i natt! Men det var bara att bita ihop och sätta sig bakom ratten. Det gick förvånandsvärt bra. Trots allt sitter det i ryggmärgen hur man kör. Problemet är bara att hitta i ett område som jag knappt har varit i. Jobbar i Nacka, och det är bara att plocka fram kartan och orientera sig efter den. Visst körde jag fel några gånger, men det gick bra ändå. Bilen var en liten smidig citroën, så det var ju enkelt att manövrera den på de trånga gatorna.

Nu ska jag ta och lägga mig snart så jag får smälta alla nya intryck i sömnen... Zzzzzzzz......

Vackra bilder

Jag är ju löjligt förtjust i gammaldags bilder/vintage. Här är lite fina bilder:





Ideal?

Är det det här idealen vi har idag att sträva efter? Särskilt unga flickor som så lätt påverkas ser deta och tror att det är så här man ska se ut för att vara "lyckad". Det är helt sjuka ideal som bara leder till bantningshets och i värsta fall anorexi, stress och dålig självkänsla. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4937537.ab  Där tycker jag att Dove gör det bra som har lite mer "normala" tjejer i sin reklam! Inte direkt  knubbiga, men på rätt väg.

Åh om alla flickor kunde se sig själva som de vackra individer de fatiskt är, i stället för att sträva efter att se ut som ett vandrande skelett! Får jag välja mellan att se ut som de gör och att se ut som jag gör just nu ( med alldeles för många kilos övervikt... närmare 25 om man ska vara precis...), så är valet lätt. Då ser jag hellre ut som jag gör nu!

Stoppa detta vansinniga ideal!

Några av våra vackra smycken

Lägger in några bilder att njuta av. Visst är de fina?











Depeche Mode kommer ut med ny skiva!

Härligt! DM var ju mina favoriter i tonåren... Dave Gahan och Martin Gore fanns ständigt i mina tankar, snygga som de var... ;-) Sedan att de gjorde bra musik, det skadade ju inte heller förstås. Black celebration är väl deras bästa skiva tror jag.

När jag fyllde 40... nej jag menar 29 förstås... härom året så fick jag biljetter till DM's spelning på Stadion i Sthlm några månader senare. Det var en underbar upplevelse att få se dem live och uppleva så många av de gamla härliga låtarna. *nostalgi* Jag var höggravid med lilleman, så jag hoppas att han kände av mina endorfiner! Maken och stora tjejen var med också, men de var måttligt intresserade av musiken så de stod mestadels i kö till fikatältet istället. ;-) Jag däremot, jag NJÖT!!

Den senaste skivan sägs gå tillbaka till rötterna på 80-talet lite, så det ska bli spännande att lyssna på den!

Depeche Mode äger!

Ekologiskt är framtiden

Att äta ekologisk mat är för oss ett val som vi gjort i familjen. Ett viktigt val för våra barn anser vi. Varför ska man ge barnen gifter som de inte behöver? Man får ju i sig tillräckligt mycket gifter från än det ena och än det andra, så kan man undvika en del så är det bra. Mjölk köper vi alltid ekologisk. Någon gång köper vi o-ekologisk, men det är om det inte finns någon annan mjölk. Vi har ju våra fruktträd och grönsakslandet där jag får peta ner frön av olika sorter och sedan skörda under sensommaren-hösten. Inget är så gott som ett solvarmt äpple plockat direkt från trädet, eller att knapra på ärtskidor från trädgården..

V har även haft en prenumeration på ekolådan i ett par år nu. Det innebär att varannan vecka får vi en låda med grönsaker och frukt hem till dörren. Det är jättesmidigt, och inte alltför dyrt. Man får säga vad man vill, men ekologiska frukt och grönsaker smakar bättre! Apelsinerna smakar ju apelsiner, och tomaterna smakar mer än de trista smaklösa tomater man köper i affären.

I dagens DN skriver man att ekologiskt jordbruk kritiseras av en del, bl a Marit Paulsen, och anses vara ett "etiskt dilemma" eftersom man ställer om till ett jordbruk som inte ger lika stor avkastning, samtidigt som många människor svälter. http://www.dn.se/nyheter/sverige/ekomat-till-varje-pris-1.842516 Jag tycker att det är väl bara bra om vi i västvärlden kan lära oss att äta nyttigare mat med mindre gifter, och svälten i tredje världen lär ju inte förändras så mycket om Sverige ställer om sitt jordbruk till ekologiskt. Bättre att lära människorna i de svältande länderna hur man odlar på ett effektivare sätt.

Mer ekologisk mat åt folket!!




Nytt jobb!

För att göra en lång historia kort... Jag slutade på St Göran (efter nästan 11 år) i januari för att göra något helt nytt. Började på en privat vaccinationsbyrå. Lockades dit av bättre arbetstider, bättre lön och vackra ord om framtiden. Kände dock ganska snart att det här inte var något jag ville hålla på med tills jag blev gammal. Kul ett tag, javisst, men inte i längden. När jag jobbat 2,5 månad kom socialstyrelsen på oanmält besök och hade åsikter om lika saker. Efter detta blev resultatet att jag (och några till) blev uppsagda. Arbetsbrist... Efter det beskedet (som gavs via telefon!) blev jag vrålförkyld och var hemma en vecka. Skulle sedan börja jobba på måndagen och fick ryggskott när jag körde vagnen med sonen ner för trappan! Hemma två veckor till med ständig värk. Nästa vecka tar jag ut semester, så jag går inte tillbaka till det jobbet mer.

Istället börjar jag på ett nytt jobb som uthyrningsyrra! Det blir jättespännande, och nyttigt att lära sig lite andra saker än det jag kan. Jag är ju så specialiserad, kan hjärtat på mina fem fingrar, men nu får jag lära mig lite andra saker också och det är ju aldrig fel. Få lite bredd i sin kunskap. Att man dessutom får en ganska bra lön gör ju inte ont heller.

Exciting is da word! ;-)


Törs man bli gammal?

Tur man bara är 40+ännu... För vem törs bli pensionär numera? http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article4924780.ab
Det är alltid lika hemskt att läsa "det orangea kuvertet" som man får hem i brevlådan. Särskilt som kvinna har du allt att förlora. Om jag jämför med min man så får han nästan dubbelt så mycket betalt som jag! Vad är skillnaden? Jag är 4 år äldre än honom, och då borde jag väl rimligtvis ha mer? Men: jag har pluggat på högskola/universitet många år och jag har varit hemma med 2 barn. Där förlorar jag massor med pengar. Man ska ju i dagens Sverige straffas för att man är hemma med barn och att man pluggar. Man ska arbeta och betala in skatt, inte studera! Då kommer storebror staten och smäller dig på fingrarna och skrattar dig i ansiktet och säger:
    "Är du så dum så du inte går direkt i arbete efter nian och jobbar hela livet så får du ingen pension!"
    "Förlåt staten,men jag fattade inte bättre..."

SUCK!!


Nya saker till webshopen!

Fick lite nya smycken till webshopen igår!  Wohooo! Jättefina smycken i brons och silver. Vi har ju bara haft drakar i shopen tidigare, men nu ska vi lägga in lite mer smycken för att se om försäljningen ökar. Det som är nytt är alver och vikinga-/keltsmycken. Även de i brons/silver. De är så himla fina!! Ska lägga in bilder sedan när jag fotat dem. Det tar ju en himla tid att fota så det blir bra bilder, jag fick ta om många bilder i förra omgången för de visade sig vara oskarpa när man laddade upp dem. Jag måste bara vänta lite på att ljuset blir bättre innan jag sätter igång och fotar, jag vill helst att solen ska komma in genom fönstren så det blir riktigt ljust, och det gör den om några timmar. Fram till dess får jag börja skapa kategorier och börja skriva om smyckena i webshopen, sätta priser och sånt.

Samtidigt som det är ett himla jobb, så är det så kul.


Nytt utseende

Sådärja. Nu börjar det likna något. Lite finare i alla fall. Nu ska jag (när jag hinner) leka lite i photoshop för att få till en snygg header.


Bloggen sover, bloggen sover i sitt lugna bo...

Ojojoj... what happened?? Flera dagar bara sprang iväg och jag har inte hunnit blogga alls. Påsken kom och gick, och så har det strulat med mitt gamla jobb lite, så det har tagit väldigt mycket av min tid och ork i anspråk. Men nu ska jag snart vara på banan igen, och återkomma med lite inlägg och sånt.

Har även kollat in lite olika bloggdesign, och är såååå avis på alla som har så fina bloggar. Har lite idéer på hur jag ska förbättra designen på den här bloggen med de enkla medel jag har. Ska testa lite och se hur det blir. Är inte så nöjd med den design jag har nu, den är rätt intetsägande. ;-)

Mediokert arbete idag

Ord idag: 1026
Ord totalt: 44261

Mjaa, sådär va? Kunde ha gjort bättre ifrån mig. Hade inte riktigt samma flyt idag som t ex igår. Men inte ge upp, bara att kämpa på. *pust, pust*

Sova nu!

Reggad på Bloggtoppen

Nu håller jag  på att lära mig hur jag ska få mer besökare till min blogg, och har därför reggat mig på bloggtoppen.se
Ska regga mig på bloggportalen också, men inte ikväll. :-) Nu har jag gjort dagens gärning och ska därför sooova!


Duktig igår

Jag skrev så pennan... nej förlåt, fingrarna glödde. Och nästan blödde... ;-) Vad det är skönt när det är flyt i skrivandet. Trots att jag sätter mig vid min laptop och inte har en aning om hur jag ska fortsätta, så börjar jag försiktigt med en mening och sedan rasslar det bara till och så vips, så har jag skrivit flera sidor utan att förstå hur det gick till. ;-) Figurerna blir bara levande och berättelsen bara uppenbarar sig för mig. Då är det roligt!!

Ord igår: 3087!
Ord totalt: 43 235

Kul feedback!

Igår kväll ringde min moster till mig och hon berättade att hon hade läst mina böcker på kapitel1. Hon tyckte att de var så bra, och ville se en fortsättning på "I pestens skugga". Jag sade att jag har en fortsättning på lut, men har inte påbörjat den än. Hon berättade en massa saker som hon ville se i uppföljaren, så jag tar åt mig och lägger på minnet. :-)

Även "Stenporten" blev hon väldigt förtjust i, och det känns också roligt. Hon tyckte att den påminner lite om Narnia, vilket jag ser som ett gott betyg. I Narnia går de genom en garderob, i Stenporten går de genom just en stenport, och i båda böckerna handlar det om striden mellan det onda och det goda. Min kusins äldste son älskar Narniaböckerna, så han skulle nog älska min bok, sade min underbara moster! :-) Jag blev så glad för den feedbacken!

Överhuvudtaget har jag fått väldigt bra feedback på mina böcker. Jag som var livrädd för att lägga ut dem, jag trodde att folk skulle skratta ihjäl sig och be mig ta bort dem från tävlingen... Nu vet jag bättre, och mitt självförtroende har fått sin en ordentlig skjuts framåt!

Hurra för mig!


Learning by doing

Håller på och lär mig hela den här bloggosfären, ett ganska nytt kapitel för mig. Har upptäckt att det är kul att blogga, men undrar hur i hela friden man får så mycket besökare till sin blogg. Häromdagen hade jag 15 unika besökare, och det blev jag glad för! Tänk att man kan bli så glad för så lite. ;-) Nå, jag läser vidare och lär mig.

Håller också på att trixa lite med färg och form på bloggen, men kommer inte så mycket längre nu tror jag. Jag vill ha en snygg header, men vet inte vad jag ska ha. Har inga bra bilder på mig... Hm... får väl ta och fixa någon fin bild kanske...


Ingen finalplats...

Som väntat, jag gick inte till final. Nåja, jag har ju lektören som läser, och jag har två förlag på lut som jag ska skicka till.

Det ordnar sig nog...

Fast visst hade det varit roligt...

Final...

Nej.

*suck*

Imorgon smäller det!!

Klockan 12 imorgon får vi veta vilka 11 böcker som går vidare till Bok-SM´s final. Nåja, 6 st vet vi redan, men de 5 andra! Än finns hoppet, om än väldigt litet...

Inte speciellt nervös egentligen, jag har ju inte så stor chans...

Plats nummer sjutton

Ligger på plats 17 på Betygslistan nu! Det går uppåt igen!!

Vår i luften

Åh vad härligt! VÅR! Har äntligen fått köpa lite blommor, och planterade ut dem direkt. Lovely!

Minipenséer


Penséer i blomlådan


Påskliljor och krokus

Ingen tid för skrivande

Hur kan man bara tro att jag ska kunna sitta inne och skriva en sådan här dag?? Jag gick i t-shirt idag utan att frysa! Kanonvarmt och härligt. Första riktiga vårdagen. Vi satt ute i trädgården och fikade hela familjen. Skööönt! Träden är klippta, rabatterna rensade (nåja nästan...) och imorgon ska vi åka och handla lite penséer och påskliljor hade jag tänkt.


Jag njuter av solen!

Årets första nyckelpiga såg jag idag också.



Writing mysteries

Håller på och tröskar igenom en bok på engelska om att lära sig skriva mysterier och deckare. Kul fast lite svårt språk, det flyter liksom inte att läsa den. Men det går framåt.


Rumpan ner på stolen...

Tänk vad svårt det kan vara ibland... Surfar gärna runt lite istället för att skriva... Men nu är det dags att "jobba" lite med boken.

Så! Sätt igång!!
Ja mamma...

Noll inspiration...

...men desto mer transpiration...
Hjälp!?

Dagens kläder

Byxor: Mina älskade slitna joggingbrallor från Umeå (se tidigare inlägg)
Tröja: En rosa munkjacka från ICA Maxi à  ca 199 kr

Billig i drift som sagt. ;-)

Bra jobbat idag

Ord totalt: 40148
Ord idag: 2331!

Bra skörd idag.

Förtydligar...

Naturligtvis var det jag skrev i förra inlägget menat som ett skämt, alltså det om att folk skulle taktikrösta bort mig från topplistan!

Skämt och inget annat! Basta.

Å än slank hon hit, å än slank hon dit...

Nu ligger jag på plats 19 i topplistan... Jag skrev ett glatt inlägg i forumet på kapitel1 om min förstaplats, och jag ger mig tusan på att det finns några avundsjuka personer som medvetet inte vill att jag ska ligga där så de går in och ger mig dåligt betyg så jag ska halka ner. Förbaskat, jag skulle aldrig ha skrivit den där tråden... :-(

Hoppas jag inte slinker ner i diket bara! ;-)






Måste få skryta... Etta på topplistan!

Kollade bara av en slump på kapitel1´s toppplista över de böcker som fått bäst betyg, och JAG ligger på förstaplatsen!! JAG!! Helt makalöst, jag är så löjligt lycklig över detta så jag sitter bara och ler.


Lektörskontakt

Nu har "min" lektör kontaktat mig för att meddela att hon påbörjat mitt manus! Tjohoo! Spännande indeed. Nu är det bara att vänta ca 2 månader innan jag får veta vad hon har för förbättringsförslag.

Har ju även fått en del förslag på kapitel1.se som jag ska ta till mig och ändra. Allt för att få det perfekta manuset som förlagen inte kan säga nej till. Haha!

Nytt bokomslag

Testar och leker lite med nytt omslag till min bok "I pestens skugga". Här är resultatet. Fin va?


Nu är det nervöst

Bok-SM går vidare... Igår var sista dagen att rekommendera böckerna som ligger ute på sajten, och när rösterna är räknade så går 5 direkt till final via antalet rekommendationer som de fått på sajten. Jag hamnade på en trots allt hedervärd 256:e plats (tror jag det var). :-) Nu ska lektörerna läsa resten av manusen och bestämma sig för 5 manus till som ska tävla. Här har ju nu vem som helst chansen, så även jag. Men oddsen är väl kanske inte på min sida om man säger så. Det är 450 manus som ska läsas och begrundas och från dessa 450 manus ska de välja 5 st! Ett svårt jobb. Men visst hoppas man som sagt...

6 april kl 12 får man veta vilka manus som gått vidare.

RSS 2.0